Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Άσε το κακό να μπει..

  Ο Γιαννης ως γνωστον ειναι αγαπημενος φιλος. Επισης ειναι 18 ετων και δινει παννεληνιες σε ελαχιστες μερες. Λιγο οι εξετασεις, λιγο οι ορμονες της ηλικιας, λιγο το εκ γενετης σαλεμα που εχει μας οδηγησαν σε ενα διημερο που ο αγαπημενος μας Γιαννακης παραλογιζοταν χωρις ελεος, αρχη, μεση και τελος..

  Χτες λοιπον εβριζε το συμπαν ολο, φιλους γνωστους και αγνωστους λες και του ειχαν κανει κατι. Απειλουσε θεους και δαιμονες, τον πειραζαν τα παντα και θυμοταν να διηγηθει ιστοριες απο τα παλια και τα περασμενα.

Θυμηθηκε μια συμμαθητρια λεσβια που μοιαζει με ανδρα. Θυμηθηκε μια αλλη που μοιαζει με ιαπωνικο ανιμε. Μετα εναν θλιβερο τυπο που καθονταν μαζι στο θρανιο τα παλια τα χρονια και εγραφε γιαννης και νικος = φιλοι για παντα στο μπρατσο του.


Πιο μετα ενας αλλος φιλος αναρωτιοταν γιατι ενας συμμαθητης του που κατουρησε καποτε μια καθηγητρια δεν ειναι πλεον φυλακη για οποιονδηποτε λογο αλλα αντι αυτου ειναι στο παρισι και δειχνει φωτο στο φεισμπουκ.

Με αυτα και με αυτα περασε η χτεσινη μερα και φτασαμε στην σημερινη που γενικα ειναι για τα μπαζα αλλα θα την θυμαμαι γιατι εζησα για να διαβασω τον συγκεκριμενο μονολογο του τρελου(Γιαννη) στο twitter:

Μια τεράστια ακρίδα μπήκε στο δωμάτιό μου.Με το που πήγα να την πλησιάσω για να την διώξω πέταξε προς τα μένα.Νομίζω πως παθαίνω έμφραγμα.

Κρύφτηκε στο ποδήλατο δωματίου slash κρεμάστρα.Ποτέ δεν θα ξαναβάλω ρούχα εκεί.Παίρνω 1 αποσμητικό & πάω να την ψεκάσω στα μούτρα.Αν τη βρω.. (μαλλον η ακριδα ειναι εφαγε τζατζικι και βρωμαει)

Σήκωσα μια βαλίτσα που έχω,και από πίσω διέκρινα ένα πραγματάκι.Αφότου έριξα το μισό μπουκάλι αποσμητικό κατάλαβα ότι ήταν το λουράκι της.(και πες οτι την σκοτωνεις τι θα κανεις το ευωδιαστο πτωμα?)

Το προηγούμενο tweet παίζει να είναι τίγκα στα λάθη αλλά δεν είμαι σε θέση να το ξαναγράψω.

Έχω αρχίσει και κάνω κεφάλι με το αποσμητικό. (στον επομενο τονο ο Γιαννης στην Ναυαρινου σνιφαρει axe).

Έκλεισα τα φώτα του δωματίου και άναψα τα υπόλοιπα του σπιτιού.Αν πεταχτεί στην οθόνη του λαπτοπ υπάρχει σοβαρή περίπτωση να πεθάνω.

Την ακούω!!

  Και ενω ολοι οπτικοποιουμε τον ερμο Γιαννακη να ζει τον απολυτο τρομο, το συμπαν συνεχιζει να του κανει πλακα και καποιος ερωτιαρης στηνεται κατω απο το παραθυρι του με Βανδη στην διαπασων προσπαθωντας να κανει ερωτικη εξομολογηση στην γειτονισσα.
Γιατι ως γνωστον οταν κατι παει στραβα παει θεοστραβα.

Κάποιος απ' έξω έχει βάλει Βανδή στο φουλ και ζητάει μια κοπέλα από την απέναντι πολυκατοικία για να της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Όταν έκανα το tweet ακούστηκε στη λάμπα.Πριν από 2'' πίσω από ένα μπουκάλι betadine.Δε με βοηθάει και ο απ' έξω με τη Βανδή!

Η γιαγιά που είναι δίπλα από την λεγάμενη έχει στήσει χορό.Ζω μια παράνοια.

Βγήκε ο πεθερός.

O πεθερός του Βανδικού βρίζει.Και η γειτόνισσα γιαγιά συνεχίζει να χορεύει στους ρυθμούς του "Υπάρχει ζωή".

Γιατί να κάνει κάποιος ερωτική εξομολόγηση λέγοντας "Γιατί υπάρχει ζωή & μετά από σένα" ? Θα πείσω τον εαυτό μου πως η ακρίδα έφυγε όσο είχα κλειστά τα φώτα και θα αποφύγω να κοιμηθώ με τη πόρτα κλειστή για καμιά βδομάδα.( Υπαρχει πιο μεστος στιχος αγαπης και αιωνιου ερωτα απο το: ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
ΔΕΝ Θ ΑΦΗΣΩ ΣΤΙΓΜΗ
ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ?)

Η κοπέλα κατέβηκε κάτω &έφυγε με τον γαμπρό.Αν το βράδυ που θα γυρίσει μαλώσει με τον πεθερό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σκοτώσω ανθρωπο.

Επίσης,έμαθα ότι στους δίπλα πριν δυο βδομάδες μπήκε μέσα μια γάτα,γέννησε κι έφυγε.Ζω στη Φάρμα.Τέλος.

Αν ψηφίσουμε ποιος θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα, την γιαγιά που χορεύει θα ψηφίσω..

Γιαννη σε αγαπω.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: