Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Best actress - Blogoscars 2014

10.Rooney Mara - Side Effects


Η Έμιλυ μόλις υποδέχτηκε τον σύζυγο της στο σπιτικό τους μετά από μακρά απουσία. Η Εμιλυ εχει τα νεύρα της. Η Εμιλυ υπνοβατεί. Η Εμιλυ παίρνει χάπια. Ο Τσανιγκ Τατουμ έχει μπελάδες. Ο Τζουντ Λο ακόμα μεγαλύτερους και δεν φταίει σε τίποτα.

9.  Kristen Bell - Frozen


Η Άννα είναι πριγκίπισσα. Στον ελεύθερο της χρόνο θέλει να χτίσει χιονανθρωπους και να χορέψει με την αδερφή της. Για καμιά δεκαετία ούτε χτίζει χιονανθρωπους, ούτε μιλάει με την αδερφή της. Τελικά, βάζει σε όλους τα γυαλιά.

8. Brie Larson - Short term 12


Η Γκρεις δουλεύει σε μια μονάδα για παιδιά με παραβατική συμπεριφορά. Η Γκρέις είναι η καλύτερη υπάλληλος και ξέρει να διαχειριζεται κάθε πρόβλημά με υπευθυνότητά και επιτυχία. Η Γκρέις έχει έναν γκόμενό που βασανίζει με τα ψυχολογικά της. Η Γκρέις αποκτά μια καινούρια θεραπευόμενη και χάνει τον έλεγχο. Ο γκόμενος παραμένει ήρωας που την αντέχει.

7. June Squibb- Nebraska 

Η Κεητ ειναι παντρεμένη με τον Γούντι πολλά χρόνια. Ο Γούντι είναι αγαθιαρης, πότης και πλέον με άνοια. Η Κεητ εχει τσαγανό και μπορεί να τα βάλει με όλους και με όλα άμα της πειράξουν τον τζουτζουκο. Μονο αυτη έχει δικαίωμά να τον μαλώνει. Και να δείχνει το βρακί της μπροστά σε τάφους.

6. Margot Robbie - The wolf of wall street


Η Ναόμι ειναι σαν ζωντανή Μπάρμπι. Παντρεύεται έναν μέγιστο αλαζόνα, χαπάκια, ζάμπλουτο τύπο, αφού τον χωρίσει από την λαϊκιά σύζυγο του. Από τα αλώνια στα σαλόνια το Ναομάκι.

5.  Julia Roberts - August: Osage County



Η Μπάρμπαρα είναι ίσως ο μοναδικός γνωστικός άνθρωπος σε μια φαμιλια παλαβών ανθρώπων. Παρόλα αυτα, έχουν πρόβλημά μαζί της ο σύζυγος, η κόρη, οι αδερφές, η μάνα, ο μπατζανάκης, ο θείος, η θεία και σίγουρα μερικά ξαδέρφια. Ο μόνος που δεν έχει πρόβλημά είναι ο Μικρός Τσαρλι, αλλά αυτός είναι ηλίθιος, δεν μετράει.

4. Charlotte Gainsbourg - Nymphomaniac


Η Τζο αγαπαει το σεξ. Εχει πάρει τα φυλλα, τα δέντρα, μετά κάτι άλλα φυλλα και κάτι άλλα δεντρα. Και οταν τελειώσαν ολα τα φύλλα και ολα τα δέντρα, αρχισε τους πειραματισμους. Αλλά μόνο όταν το ήθελε αυτή. Ουαί και αλίμονο σε όποιον έστω υπονόησε οτι οφείλει να μπιιιιιμ με τον οποιοδήποτε μόνο και μόνο επειδή είναι νυμφομανής.

3. Meryl Streep - August: Osage County


Η Βαιολετ είναι η μάνα που δεν θα θελε να έχει κανείς. Όλοι έχουν πρόβλημά μαζί της γιατί τους έχει κάνει τη ζωή πατίνι. Παρόλα αυτά, όλοι τα βάζουν  με την κόρη της.

2. Cate Blanchett- Blue Jasmine

Η Γιασμιν έχει την βαθιά ριζωμένη πεποίθηση ότι είναι καλύτερη από όλους. Όταν χάνει τον άνδρα, τα λεφτά, την αξιοπρέπεια και κάμποση από την λογική της, παίρνει παραμάσχαλα μια ταλαιπωρημενη τσάντα και βγάζει 1,5 ώρα ταινία.

1. Tilda Swinton - Only lovers left alive


Μόνο η Οπρα ειναι πιο cool από την Ευα.





Καλύτερες σκηνές: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: